Home Made

Binnen Goed Bezig hebben wij ook verschillende werkplaatsen waar wij spullen maken die vervolgens verkocht worden in de winkel. Zo worden er kasten, lampen, kaarsen, klokken en nog veel meer gemaakt. Heeft u zelf ideeën? Komt u gerust langs om te overleggen of het door ons mogelijk is om te maken.

 

Fietsenmakerij

Naast het opknappen van de fietsen voor de verkoop verrichten wij ook kleine werkzaamheden aan uw fiets als dit nodig is en voor een kleine vergoeding.

U moet hierbij denken aan het plakken en/of vervangen van uw band. Voor grotere werkzaamheden adviseren wij u om naar een erkende fietsenmaker te gaan.

 

Dossiervernietiging

Is uw administratie privé of zakelijk bijgewerkt? Wij kunnen uw dossiers vernietigen voor u, dit gaat via een professionele vernietigmachine onder DIN-norm 66399.

Kosten hiervoor zijn €0,25 wanneer u het zelf brengt.

 

Stofferen

Wanneer de stoffering van uw stoel niet meer naar wens is, of u uitgekeken bent op de stof dan is het bij ons mogelijk uw stoel opnieuw te laten stofferen. Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle soorten meubels opnieuw te laten bekleden door ons. Heeft u vragen over het opnieuw stofferen,bkomt u dan langs bij ons in de winkel met een aantal duidelijke foto’s, wij zullen dan kijken of wij een offerte voor u kunnen maken.

 

Houtbewerking

Bij onze houdbewerking leren onze medewerkers kleine projecten te maken en/of repareren.

Heeft u speciale wensen laat het ons weten, wij kunnen kijken of en wat we voor u kunnen betekenen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het op maat zagen van planken.

 

Metaalbewerking

In onze metaalwerkplaats leren medewerkers ook nieuwe producten te maken en oude te repareren. Dit kan voor verkoop in de winkel zijn, maar ook individuele projecten voor klanten. Zo kunnen we kasten op  maat maken, maar ook bijvoorbeeld uw oude tuinhek weer aan elkaar lassen.

 

Productiewerk

In opdracht van bedrijven en winkels verrichten wij kleine werkzaamheden tegen betaling.

U kunt hierbij denken aan het plakken van stickers, vouwen van brieven, inpakken van
materialen, buigen van oogjes, samenstellen van pakketten, inpakken van cadeaus, oid.

Productieklussen worden in overleg afgestemd voor de tijdsduur en kosten.